Udruga KultAkt

Online projekti

 

Posao u institucijama ili (samo)zapošljavanje?

Posao u institucijama ili (samo)zapošljavanje?

“Posao u institucijama ili (samo)zapošljavanje 2020. godine” je online konferencija namijenjena studentima društveno-humanističkih znanosti. Konferencija će se održavati online, putem Zoom platforme te društvenih mreža, 25. i 26. studenog 2020. godine.

Cilj ove konferencije je pružiti informacije o osnovnim pojmovima vezanim uz pronalazak posla i ulazak na tržište rada. Na konferenciji će sudjelovati predavači iz područja kulturne i kreativne industrije, koji su učinili prvi korak prema pokretanju i razvijanju poduzetničkih aktivnosti. Stručnjaci dolaze iz područja financiranja, kreativnog poduzetništva, marketinga, organizacije kulturnih događaja te kulturalnog menadžmenta. 

 

VIŠE O PROJEKTU

Kreativna škola kulture

Kreativna škola kulture projekt je koji je pokrenut kako bi se mladim amaterskim umjetnicima mogla pružiti platforma za predstavljanje njihovog talenta. Cilj je projekta popularizirati različite vrste umjetnosti na području grada Osijeka te zainteresirati građane za radove mladih umjetnika i na taj im način omogućiti veću prepoznatljivost njihove kreativnosti, ali i motivirati ih za daljnje napredovanje i predstavljanje svojih radova. 

U lipnju i srpnju 2020. godine održane su prve tri izvedbe ovoga projekte, a projekt se nastavio na jesen 2020. godine s dodatne tri izvedbe.

 

VIŠE O PROJEKTU

Kreativna škola kulture 2020.