Ljetna škola kulture

Škola kulture je naš program koji nastoji utjecati na svijest o kulturi svih životnih dobi.

U ovom trenutku je u tijeku projekt “Ljetna škola kulture” koji je namijenjen djeci od 6 do 12 godina s ciljem upoznavanja institucija kulture u Gradu Osijeku kroz organizaciju niza radionica koje omogućuju približavanje kulture i umjetnosti djeci na zabavno-edukativan način. Projekt je prvi puta pokrenut 2016. godine, a u organizaciji projekta uključene su institucije kulture koje su nositelji projektnih aktivnosti i radionica s Udrugom KultAkt.

Pripremili smo nekoliko video osvrta na radionice koje su prošle u ovogodišnjem izdanju.

Kako je Ljetna škola kulture izgledala u Muzeju Slavonije i pri posjeti Stalne izložbe vodenog svijeta, pogledajte ovdje:

Posjetili smo Gradsku i sveučilišnu knjižnicu te Muzej likovnih umjetnosti:

Teme radionica su raznolike i temelje se na djelatnosti kulturne institucije u kojoj se ona provodi, stoga su radionice podijeljene tematski na umjetnost, znanstveno-umjetničko istraživanje, književnost, glumu, glazbu, ples i film.

Dinamika održavanja radionica jest kroz šest tjedana, svaku subotu, održati radionicu u dvije institucije kulture koje se nalaze u neposrednoj blizini.

U provedbi projekta uključeni su: 

Prisjetimo se i kako je izgledala najava projekta:

Više informacija i albume projekta možete pogledati na Facebook stranici projekta: http://bit.ly/2sj6Owi a dostupni smo i na mail adresu projekta skola.kulture@kultakt.hr.

Vidimo se na idućim radionicama!

Laura Plantak

Laura Plantak

Izvršni Odbor
Šefica. Njena strast su Excel tablice i kava, a njeni talenti uključuju žongliranje poslovima u Udruzi, pohađanje kulturnih događaja u gradu i fotografiranje (selfiji uglavnom). Kad ne radi za Udrugu, piše roman i pravi torte.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obvezna polja označena su znakom *