Zimska škola kulture/GISKO

S hladnijim vremenom, stigla nam  je još jedna Zimska škola kulture. U trećem izdanju ovog projekta očekuje nas mnoštvo zanimljivih radionica tijekom četiri subote, od 24. studenoga do 15. prosinca.

Zimska škola kulture nastala je u sklopu programa Škola kulture koji obuhvaća još i Ljetnu školu kulture. Projekt je namijenjen djeci od 6 do 12 godina, a osmišljen je kao niz radionica u suradnji s kulturnim institucijama Grada Osijeka s ciljem približavanja djeci kulture i umjetnosti na vrlo edukativan i kreativan način. Želja nam je potaknuti djecu da odrastaju s navikom odlaska u kulturne institucije i iz toga razloga već treću godinu za redom organiziramo Zimsku i Ljetnu školu kulture.

Radionice: 
24. studenoga u 10:00 Dječje kazalište Branka Mihaljevića,

1. prosinca u 10:00 Muzej  likovnih umjetnosti,

8. prosinca u 10:00 Muzej Slavonije, 
                     u 11:30 Muzej školjaka i vodenog svijeta,

15. prosinca u 10:00 Kino Urania,
                       u 11:30 zatvaranje projekta

Družimo se već ove subote, 24. studenoga, na otvorenju projekta od 10:00 do 11:30 u Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića gdje će glumica-lutkar Inga Šarić s dramsko-lutkarskom radionicom započeti još jednu božićnu priču! 

Sve radionice su besplatne, a samo je potrebna prijava. Zainteresirani roditelji to mogu učiniti ovdje. Više informacija o projektu možete pronaći na Facebook eventu Kultakt: Zimska škola kulture  i na službenoj stranici udruge KultAkt, kao i na facebook stranici Škola kulture.

Suradnici projekta su: Stalna izložba vodenog svijeta odnosno Muzej školjaka i vodenog svijeta, Muzej SlavonijeKinematografi OsijekMuzej likovnih umjetnosti i Dječje kazalište Branka Mihaljevića.

Dok s nestrpljenjem iščekujemo početak Zimske škole kulture, kroz nekoliko fotografija pogledajte kako nam je bilo prošle godine.

Ema Lutring

Ema Lutring

Marketing

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obvezna polja označena su znakom *