Kultura zdravog života

Donosimo Vam potpuno novi projekt, kakav dosad nismo imali: ljubitelji zdrave prehrane, ali i oni koji te žele postati, napokon će doći na svoje. 

Kultura zdravog života
Prema istraživanju Europskog statističkog sustava provedenog krajem 2016. Godine, Hrvati su po broju pretilog stanovništva osmi od 28 članica Europske Unije. Unatoč neznatnom porastu zainteresiranosti i prakticiranja zdravog načina života i prehrane, još uvijek postoji veliki udio ljudi koji nisu osviješteni ili im je potreban samo mali poticaj kako bi se pokrenuli i promijenili svoje navike.

Kulturom zdravog života obuhvatit ćemo športsko- rekreativne aktivnosti organizirane kroz jedan dan u prirodi. U sklopu projekta organizirat će se i različite vježbe – istezanje/zagrijavanje i vježbe za kralježnicu, joga, pilates i vještina kretanja – parkour, a za to vrijeme u neposrednoj blizini bit će postavljeni štandovi na kojima će se posjetitelji moći informirati o temama kao što su zdrava prehrana, pravilan način tjelovježbe te opasnosti ovisnosti.

Vidimo se 17. lipnja Kod Školjke – počinjemo u 10 sati i družimo se cijeli dan do 18. 

Službeni program: 👍
10:00 Postavljanje štandova – svi posjetitelji su pozvani u obilazak i druženje
11:00 Službeno otvaranje događaja uz nogometaša NK Osijeka Marina Magdića
11:15-12:00 Predavanje nutricionistice Adrijane Jurilj, Warsaw University of Life Sciences – Faculty of Food Sciences
12:00:12:45 Studio “Eccentric”
13:30-14:45 Parkour Osijek
15:00-15:30 Sportski Centar Infinitum (cardio)
16:00-16:30 Sportski Centar Infinitum (vježbe snage)
18:00 Kraj događaja 🙂

Projekt Kultura zdravog života podržava Osječko – baranjska županija, pokrovitelj je Grad Osijek kojem se zahvaljujemo, kao i našim suradnicima: Studio “Eccentric”, Sportski centar Infinitum, Planinarsko društvo Zanatlija, Vege Lege, NK Osijek, Protein Shop Osijek, Enerhon d.o.o., Teakwondo klub Osijek, Hangar (Centar osobne moći) i Savjet mladih grada Osijeka, a kolege iz Udruge Plantaža pobrinut će se za uređenje eksterijera.

Laura Plantak

Laura Plantak

Izvršni Odbor
Šefica. Njena strast su Excel tablice i kava, a njeni talenti uključuju žongliranje poslovima u Udruzi, pohađanje kulturnih događaja u gradu i fotografiranje (selfiji uglavnom). Kad ne radi za Udrugu, piše roman i pravi torte.

Jedan komentar na “Najava: Kultura zdravog života (17. lipanj 2017)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obvezna polja označena su znakom *