Druga radionica za mlade pod nazivom “Kreiram svoju ulogu u zajednici” je održana 3. listopada u 18:00 h. Razgovarali smo o kreiranju vlastite uloge unutar zajednice i značenja takve uloge što se nadovezuje na prethodnu radionicu provedbe slobodnog vremena.

Projekt, u sklopu kojeg se održavaju radionice, se provodi uz potporu Zaklade Slagalice i Grada OsijekaUdruga PLANTaža je organizator projekta. Prostor održavanja radionica je ustupila Akademija za umjetnost i kulturu.

Polaznici radionice su imali priliku čuti više o vještinama i navikama koje trebaju stvoriti kako bi mogli doprinositi zajednici na kvalitetan način te istovremeno prepoznati prilike u okruženju. 

Ishod radionice je umna mapa vještina koje trenutno posjeduju i vještina koje žele razviti. Nakon izrade umne mape vještina koje žele razviti stvorili su konkretne korake koje mogu poduzeti kako bi bili bliže svojim ciljevima za mjesec dana, tri mjeseca, šest mjeseci ili godinu dana. 

Kroz interaktivnu radionicu, imali smo priliku čuti i iskustva naših članova te objasniti na koji način smo pojedinačno upotrijebili svoje vještine kako bismo se pronašli u volonterskim aktivnostima i na tržištu rada. 

Radujemo se nastavku ovog ciklusa radionica koji će se zaokružiti trećom radionicom koja se održava u srijedu 10. listopada s početkom u 18:00 h. Tema je “Kreiram svoj budžet”.

Vidimo se u srijedu! 

Vaši KultAktovci

Laura Plantak

Laura Plantak

Izvršni Odbor
Šefica. Njena strast su Excel tablice i kava, a njeni talenti uključuju žongliranje poslovima u Udruzi, pohađanje kulturnih događaja u gradu i fotografiranje (selfiji uglavnom). Kad ne radi za Udrugu, piše roman i pravi torte.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obvezna polja označena su znakom *