no images were found

Ako imaš između 18 i 81 godinu, želiš naučiti nešto novo ili prenijeti svoja znanja na druge, na pravome si mjestu jer udruga KultAkt prima nove članove. Udruga KultAkt je osnovana u veljači 2016. godine, a sve svoje projekte i aktivnosti provodi s ciljem realizacije vizije „kultura kao potreba svakoga čovjeka“.

Što te očekuje u udruzi KultAkt?

Očekuje te realizacija vlastitih kreativnih ideja, sudjelovanje u raznolikim projektima koji pokrivaju kulturu, zabavu, sport i igru, sudjelovanje u obogaćivanju kulturnih sadržaja grada, širenje znanja kroz različite konferencije i edukacije, popunjavanje CV-a neprocjenjivim znanjima i iskustvima, razvijanje novih vještina i učenje kako voditi svoj projekt, izraditi budžet projekta, predstaviti udrugu u medijima, voditi društvene mreže, napisati medijsku objavu, ureĎivati web, izraditi vizual, pronaći sponzore za projekte, pronaći suradnike i biti uspješan projekt menadžer te prenošenje i usavršavanje nekih već postojećih znanja. Mogućnosti su razne, a sve ovisi o tvojim interesima i željama.

Zašto postati KultAkt član?

  • Imaš priliku sudjelovati u radu udruge i projekata ovisno o tvom slobodnom vremenu i interesima
  • Članovi udruge međusobno uče jedni druge nova znanja i vještine
  • Atmosfera rada je ugodna i opuštena
  • Ako nešto ne znaš, članovi će ti pomoći i usmjeriti te jer prethodno iskustvo nije nužno
  • Volontirat ćeš samostalno, ali i u timu – što znači da svoje zadatke obavljaš sam, ali uvijek se imaš kome obratiti za pomoć i savjet
  • Osim volontiranja na projektima, možeš biti i projektni menadžer te uz pomoć i mentorstvo ostvariti vlastitu ideju
  • Upoznat ćeš nove ljude i stvoriti nove uspomene

Prijavnicu možeš pronaći ovdje.

Projekti udruge KultAkt su raznoliki i obuhvaćaju širok spektar tema, a najpoznatiji su: Dan kulturne raznolikosti, Kultura zdravog života, Kultura kritičkog razmišljanja, Škola životnih vještina, Before Sunset, Ljetna škola kulture i Zimska škola kulture. Više o projektima i radu možeš saznati na web stranici www.kultakt.hr i društvenim mrežama udruge KultAkt: FacebookInstagramTwitterLinkedIn te YouTube.

Prijave su otvorene do nedjelje, 17. svibnja 2019. u 23:59h.

Napomena: ispunjavanjem prijavnice ne postaješ članom udruge. Odgovor na prijavnicu s idućim koracima stiže u roku od tjedan dana, neovisno o datumu zatvaranja prijave.