Od svog osnutka 2016. godine, udruga KultAkt prepoznata je u zajednici kao važan dio kulturne i kreativne scene Osijeka, stoga nas svake godine veseli poziv na popularizacijski simpozij kreativne industrije “Kreativna riznica“. Naš prvi nastup na Kreativnoj riznici bilo je predavanje “Od ideje do društvene odgovornosti udruga u lokalnoj zajednici, a prošle smo godine pričali o projektnom menadžmentu. Tema ovogodišnje Kreativne riznice je “Os mreža”. Zato smo pripremili radionicu u kojoj ćemo govoriti o umrežavanju i približiti ga sudionicima na praktičan način. 
 

no images were found

 
Umrežavanje nije samo izgrađivanje mreže kontakata nego i učenja od drugih, stvaranja novih ideja te kreiranja potencijalnih partnerstva za obostranu dobrobit uključenih strana. Radionica će pokazati konkretne alate koje sudionici mogu koristiti u različitim situacijama na događajima koji im pružaju priliku umrežavanja – edukacijama, konferencijama, predavanjima.
 

no images were found

 
Kreativna riznica se održava na Ekonomskom fakultetu u Osijeku od 18. do 21. travnja, a na našu radionicu, uz prethodnu obaveznu prijavu, možete doći 19. travnja u 16:30 u dvorani 7. Prijaviti se možete na linku: Umrežavanje u kreativnoj industriji.
 
Umrežimo se zajedno i vidimo se na Kreativnoj riznici, a cjelokupan program pogledajte ovdje
 

no images were found