S hladnijim vremenom, stigla nam  je još jedna Zimska škola kulture. U trećem izdanju ovog projekta očekuje nas mnoštvo zanimljivih radionica tijekom četiri subote, od 24. studenoga do 15. prosinca.

Zimska škola kulture nastala je u sklopu programa Škola kulture koji obuhvaća još i Ljetnu školu kulture. Projekt je namijenjen djeci od 6 do 12 godina, a osmišljen je kao niz radionica u suradnji s kulturnim institucijama Grada Osijeka s ciljem približavanja djeci kulture i umjetnosti na vrlo edukativan i kreativan način. Želja nam je potaknuti djecu da odrastaju s navikom odlaska u kulturne institucije i iz toga razloga već treću godinu za redom organiziramo Zimsku i Ljetnu školu kulture.

Radionice: 
24. studenoga u 10:00 Dječje kazalište Branka Mihaljevića,

1. prosinca u 10:00 Muzej  likovnih umjetnosti,

8. prosinca u 10:00 Muzej Slavonije, 
                     u 11:30 Muzej školjaka i vodenog svijeta,

15. prosinca u 10:00 Kino Urania,
                       u 11:30 zatvaranje projekta

Družimo se već ove subote, 24. studenoga, na otvorenju projekta od 10:00 do 11:30 u Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića gdje će glumica-lutkar Inga Šarić s dramsko-lutkarskom radionicom započeti još jednu božićnu priču! 

Sve radionice su besplatne, a samo je potrebna prijava. Zainteresirani roditelji to mogu učiniti ovdje. Više informacija o projektu možete pronaći na Facebook eventu Kultakt: Zimska škola kulture  i na službenoj stranici udruge KultAkt, kao i na facebook stranici Škola kulture.

Suradnici projekta su: Stalna izložba vodenog svijeta odnosno Muzej školjaka i vodenog svijeta, Muzej SlavonijeKinematografi OsijekMuzej likovnih umjetnosti i Dječje kazalište Branka Mihaljevića.

Dok s nestrpljenjem iščekujemo početak Zimske škole kulture, kroz nekoliko fotografija pogledajte kako nam je bilo prošle godine.