no images were found


Nakon vrlo uspješne prošlogodišnje Zimske škole kulture i Ljetne škole kulture, treću godinu za redom nam se vraća Ljetna škola kulture.
 
Ljetna škola kulture namijenjena je djeci od 6 do 12 godina, a osmišljena je kao niz radionica organiziranih u suradnji s kulturnim institucijama grada Osijeka s ciljem upoznavanja institucija kulture u Gradu Osijeku, ali i s ciljem približavanja kulture i umjetnosti na zabavno-edukativan način. Želja nam je da djeca odrastaju s navikom odlaska u kulturne institucije. Ta nas želja potiče da Ljetnu školu kulture organiziramo već treću godinu zbog čega smo zaista ponosni.
 

Projekt započinje 2. lipnja u 10:30, a suradnici su nam Gradske galerije Osijek, točnije Galerija Waldinger te Udruga Gloria Maris sa svojom Stalnom izložbom vodenog svijeta. Ljetna škola kulture održat će se kroz pet subota: 2. lipnja, 9. lipnja, 16. lipnja, 23. lipnja i zaključno s 30. lipnjem.

Radionice:

2. lipnja 2018. u 10:30 Galerija Waldinger,

u 12:30 Stalna izložba vodenog svijeta, Muzej školjaka i vodenog svijeta

 

9. lipnja 2018. u 10:00 Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek,

u 12:00 Muzej Slavonije

 

16. lipnja 2018. u 10:00 Kinematografi Osijek (Kino Urania),

u 12:00 Muzej likovnih umjetnosti

 

23. lipnja 2018. u 10:00 – Umjetnička akademija,

u 12:00 Dječje kazalište Branka Mihaljevića

 

30. lipnja 2018. u 10:00 Arheološki muzej,

u 11:15 prigodno zatvaranje projekta u Arheološkom muzeju

     

Zainteresirani roditelji mogu svoju djecu prijaviti ovdje

Sve informacije o projektu možete saznati na Facebook eventu Kultakt: Ljetna škola kulture 2018.  i na službenoj stranici udruge KultAkt, kao i na facebook stranici Škola kulture.

Suradnici projekta su: Gradske galerije Osijek – Galerija Waldinger, Stalna izložba vodenog svijeta odnosno Muzej školjaka i vodenog svijeta, Gradska i sveučilišna knjižnica, Muzej Slavonije, Kinematografi OsijekMuzej likovnih umjetnosti, Umjetnička akademija Osijek, Dječje kazalište Branka Mihaljevića i Arheološki muzej.  

Dok s nestrpljenjem iščekujemo početak Ljetne škole kulture, kroz nekoliko fotografija pogledajte kako nam je bilo prošle godine. 

no images were found

Program Škola kulture financiran je sredstvima Osječko-baranjske županije.