Uz udruga PLANTaža vas pozivamo na radionice s temama „Kreiram svoje slobodno vrijeme, „Kreiram svoju ulogu u zajednici“ i „Kreiram svoj budžet“, a prva radionica održat će se 26. rujna na Akademiji za umjetnost i kulturu. Projekt se provodi uz potporu Zaklade Slagalica i Grada Osijeka.

TEME RADIONICA:

„Kreiram svoje slobodno vrijeme“ – 26. rujna u 18 sati
Polaznici će imati priliku saznati na koji način mogu kvalitetno provesti svoje slobodno vrijeme u Osijeku, saznat će koje prilike im se nude za sudjelovanje, volontiranje i učenje novih znanja i vještina. Nakon radionice svaki će polaznik moći izraditi svoj konkretan plan koji će biti primjenjiv odmah nakon završetka radionice. 

„Kreiram svoju ulogu u zajednici“ 
Polaznike očekuje učenje vještina i navika koje će im biti potrebne za aktivno sudjelovanje u zajednici te prepoznavanje prilika u okruženju. Po završetku radionice svaki će sudionik imati umnu mapu svojih trenutnih vještina te vještina koje želi razviti u budućnosti. 

„Kreiram svoj budžet“ 
Treća radionica objedinjavat će osnovne pojmove vezane za financijsku samostalnost, a nakon radionice polaznici će moći napraviti izračun svojih financijskih resursa te naučiti planirati svoj budžet. 

Radionice će biti zaista šarolikih tema, sigurni smo da ćete pronaći nešto za sebe i održavat će se kroz tri termina u rujnu i listopadu, a predviđeno trajanje svake je 60 minuta. 

Termine preostalih radionica objavit ćemo naknadno na Facebook eventu, kao i Facebook stranici udruga KultAkt i PLANTaža. Mjesto održavanja je prizemlje Akademije za umjetnost i kulturu, Trg sv. Trojstva 3, predavaonica 8. 

Potrebno je potvrditi svaki dolazak na mail: info@kultakt.hr, najkasnije sat vremena prije svake radionice.

Više o novostima pogledajte i na FB događaju radionica: https://www.facebook.com/events/284419772390080/.

Vidimo se!