no images were found

Pozivamo sve zainteresirane osobe u starosti od 15 do 30 godina koji žele naučiti neke nove vještine ili usavršiti već postojeće da nam se pridruže na projektu Škola životnih vještina koji će se održati kroz pet srijeda između 2. svibnja i 30. svibnja na Odjelu za kulturologiju, Trg Svetog Trojstva 3.

Sutra, 2. svibnja, s početkom u 17 sati krećemo s prvim predavanjem Škole životnih vještina koju će održati Teo Kuzman iz udruge Financijski impuls. Na vrlo zanimljiv način upoznati će nas s našim pravima i obavezama kao potrošačima te što trebamo raditi i komu se možemo obratiti ako se ta prava krše. Osim toga, približit će nas i pojmu impulzivna kupnja i kako se možemo zaštiti prilikom internetske kupovine. Predavanje će završiti radionicom putem koje ćemo još jasnije shvatili razliku između naših osobnih želja i potreba.

Vođeni idejom da svaka mlada osoba danas mora imati određeni set vještina koje će joj pomoći u svakodnevnom životu i osamostaljenju, pripremili smo projekt Škola životnih vještina koji u ovom izdanju uključuje školu kuhanja i financijsku pismenost.

Projekt je zamišljen kao skup interaktivnih predavanja, odnosno radionica koje će držati članove Udruge KultAkt, ali i suradnici na projektu među kojima su Udruga Nutricionizam Balans koja će nastojati kroz predavanja promicati zdrav način života utemeljen na znanstveno potvrđenim načelima, a udruga Financijski impuls održat će nam niz interaktivnih radionica putem kojih ćete imati priliku upoznati osnove financijske pismenosti.

Mi smo spremni naučiti nešto novo, a ukoliko ste i vi, očekujemo vas vidjeti na radionicama!

Projekt je financiran sredstvima Proračuna Osječko-baranjske županije.