Ako imaš između 18 i 81 godinu, želiš naučiti nešto novo ili prenijeti svoja znanja na druge – ne moraš tražiti dalje – jer primamo nove članove. Više o nama i načinu prijave slijedi u tekstu. KultAkt je neprofitna organizacija osnovana u veljači 2016. godine, no u svom kratkom postojanju bilježimo veći broj suradnji i projekata. Usmjeravamo svoje aktivnosti realizaciji vizije koja glasi: „kultura kao potreba svakog čovjeka“.
 

no images were found

Imaš kreativne ideje koje bi volio ostvariti, ali nisi siguran kako?

Želiš sudjelovati u raznolikim projektima koji pokrivaju kulturu, zabavu, sport, igru? Sudjelovati u obogaćivanju kulturnih sadržaja svojega grada?

Širiti svoja znanja kroz različite konferencije i edukacije?

Popuniti svoj CV neprocjenjivim iskustvima i znanjima?

Razviti nove vještine i naučiti: kako voditi svoj projekt, izraditi budžet projekta, predstavljati udrugu u medijima, voditi društvene mreže, napisati medijsku objavu, uređivati web, izraditi vizual, pronaći sponzore za projekte, pronaći suradnike i biti uspješan projekt menadžer?

Ili već posjeduješ ova znanja, a želiš ih usavršiti ili mentorirati druge?

Ako si na barem jedno od prethodnih pitanja odgovorio s DA, onda je Udruga KultAkt pravo mjesto za tebe!

Zašto postati KultAkt član?

  • Sudjeluješ u radu udruge i projekata ovisno o tvom slobodnom vremenu i interesima
  • Međusobno učimo jedni druge nova znanja i vještine
  • Atmosfera rada je ugodna i opuštena
  • Ako nešto ne znaš, pomoći ćemo ti i usmjeriti te jer prethodno iskustvo nije nužno
  • Volontirat ćeš samostalno, ali i u timu – što znači da svoje zadatke obavljaš sam, ali uvijek se imaš kome obratiti za pomoć i savjet
  • Osim volontiranja na projektima, možeš biti i projektni menadžer te uz pomoć i mentorstvo ostvariti vlastitu ideju
  • Upoznat ćeš nove ljude i stvoriti nove uspomene

Prijavnicu možeš pronaći ovdje!

Ukoliko te zanimaju iskustva sadašnjih i bivših članova, o njima su pisali: Valentina, Marko, Nikica, Martina, Sabina, Mihaela i Jelena

Projekti udruge KultAkt su raznoliki i obuhvaćaju širok spektar tema, a najpoznatiji su: Dan kulturne raznolikosti, Kultura zdravog života, Kultura kritičkog razmišljanja, Ljetna škola kulture i Zimska škola kulture. Više o projektima i radu možete saznati na ovoj web stranici i našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, YouTube.

Prijave su otvorene do srijede 28.03 u 23:59, zato požuri ako želiš postati član KultAkta!

Napomena: ispunjavanjem prijavnice ne postajete članom udruge. Odgovor na prijavnicu s idućim koracima stiže u roku 48 h, neovisno o datumu zatvaranja prijave.