no images were found

no images were found

U nedjelju, 26. svinja okupili smo se u Perivoju kralja Tomislava kako bismo zajedno sa građanima obilježili Dan kulturne raznolikosti.

Dan kulturne raznolikosti obilježava se svake godine, 21. svibnja. Ovom prilikom iskoristili smo lijepo nedjeljno popodne te smo 26. lipnja iskoristili za razmjenu znanja i iskustva, igru te zbližavanje različitih kultura. 

Treći po redu Dan kulturne raznolikosti proveli smo u suradnji sa studentskim udrugama IAESTE, ESN I AIESEC, plesnim studijom Shine te udrugama PLANTaža, Slama Land Art i ReArt.

 

Uživali smo u lijepom vremenu uz društvene igre, odbojku, graničara, zabavu i  druženje

 

Ovo je bila savršena prilika da svi zajedno naučimo nešto o različitim kulturama i važnosti multikulturalnosti u lokalnoj zajednici. Zahvaljujući studentskim organizacijama i udrugama za razmjenu studenata, studenti na Erasmus razmjeni imali su mogućnost prezentiranja kulture iz koje dolaze. Na taj način željeli smo postići da svi zainteresirani nauče nešto novo o različitim kulturama. 

 

U nastavku Vam donosimo djelić s ovogodišnjeg Dana kulturalne raznolikosti, a ostale fotografije možete pogledati u službenom albumu koji se nalazi ovdje

Hvala svima koji su s nama proslavili Međunarodni dan kulturne raznolikosti!