no images were found

Pozivamo Vas da ovogodišnji Dan kulturne raznolikosti zajedno obilježimo 26. svibnja u Drven parku (Perivoju kralja Tomislava) od 14:00 do 18:00h.

Očekuje nas druženje u prirodi, upoznavanje sa studentima iz drugih zemalja i s njihovim kulturama te niz društvenih i timskih igara. Kroz druženje, zabavu, sport, igru i glazbu naučimo nešto novo o različitim kulturama i važnosti multikulturalnosti u lokalnoj zajednici. 

U suradnji sa studentskim udrugama IAESTE, ESN I AIESEC, plesnim studio Shine te udrugama PLANTaža, Slama Land Art i ReArt, organiziramo već treću godinu za redom piknik povodom Dana kulturne raznolikosti. 

Obilježavanjem ovog dana želimo razviti poštovanje, promicanje i edukaciju o različitim kulturama. Naglasak stavljamo na osvještavanje građana na prisutnost raznolikosti unutar lokalne zajednice te bogatstva koje ono donosi. Želimo svima pokazati kako je Osijek poželjna destinacija studiranja i studentskih praksi te grad koji veliki naglasak stavlja upravo na studentske udruge i udruge mladih.

Dan kulturne raznolikosti u našem gradu Osijeku obilježava se od 2016. godine u suradnji s mnogim studentskim udrugama. Već na tradicionalnoj lokaciji Drven park želimo građanstvu približiti osječke parkove te pozvati građane da više uživaju u istima. 

Na pikniku se mogu pridružiti svi zainteresirani, prikladan je za sve uzraste, a potrebno je donijeti samo svoju dobru volju, otvorenost i želju za upoznavanjem novih stvari.

Program: 

14:00 – Početak piknika 

15:00 – Mali nogomet 

16:00 – Graničar 

17:00 – Potraga za blagom 

Sve detaljnije informacije o obilježavanju Dana kulturne raznolikosti možete pronaći na službenom Facebook događaju, Facebook stranici udruge te na našem Instagram profilu

 

Pozivamo Vas da zajedno s nama obilježite Dan kulturne raznolikosti!