no images were found

Pozivamo sve zainteresirane osobe u starosti od 15 do 30 godina koji žele naučiti neke nove vještine ili usavršiti već postojeće da nam se pridruže na projektu Kultura slobodnog vremena koji će se održati u razdoblju od tri tjedna 26. studenog i 10. prosinca na Akademiji za umjetnost i kulturu, Trg Svetog Trojstva 3.

3. prosinca s početkom u 17 sati očekuje nas peta radionica Kulture slobodnog vremena na temu kvalitetnih načina promjene loših navika u prehrani. I ova radionica je organizirana u suradnji s udrugom Nutricionizam balans koja je već održala radionicu na temu važnosti zdrave prehrane. Ovaj put stručni predavači će vam prenijeti svoja znanja i pokazati vam načine na koje možete promijeniti loše navike u vašoj prehrani. Nakon toga slijedi radionica na temu pisanja zamolbe za posao. Ako se prijavljujete za posao, već imate spreman životopis, a niste sigurni što točno treba sadržavati zamolba za posao, pridružite nam se na radionici. Članica naše udruge, Mihaela, detaljno će vam objasniti kako savladati ovaj problem.

Naše druženje nastavljamo 5. prosinca s početkom u 17 sati s još dvije radionice. Slijedi nam sedma radionica u sklopu projekta Kultura slobodnog vremena, na temu studentska prehrana na budžetu. Na radionici ćete saznati kako sastaviti dobar obrok, a da ne potrošite puno novaca. Nakon toga, naši suradnici iz Financijskog impulsa održavaju radionicu “Pravilno raspolaganje novcem” te će vam dati neke korisne savjete na koje načine možete pravilno rasporediti vaš mjesečni, tjedni ili dnevni budžet.

Kultura slobodnog vremena polazi od ideje da svaka mlada osoba danas mora imati određeni set vještina koje će joj pomoći u svakodnevnom životu i osamostaljenju. Projekt je zamišljen kao skup interaktivnih predavanja, odnosno radionica. Stručnjaci će polaznicima pobliže pojasniti teme kao što su zdrava prehrana i financijska pismenost te ih uputiti u to kako organizirati svoje slobodno vrijeme.

Ove godine projekt se odvija kroz deset radionica u pet termina, a održavati će se u prostorijama Akademije za umjetnost i kulturu, Trg Svetog Trojstva 3. 

Mi smo spremni naučiti nešto novo, a ukoliko ste i vi, očekujemo vas vidjeti na radionicama!

Puni raspored Kulture slobodnog vremena i svih nadolazećih radionica možete pogledati ispod:

TERMINI RADIONICA:

  1. studeni, od 17:00 do 17:45h – Razmjena studenata

                           od 17:45 do 18:30h – Zašto volontirati?

  1. studeni, od 17:00 do 17:45h – Važnosti zdrave prehrane

                           od 17:45 do 18:30h – Motivacijsko pismo i kako ga napisati

3.prosinac, od 17:00 do 17:45h – Kvalitetan način promjene loših navika u prehrani

                        od 17:45 do 18:30h – Pisanje zamolbe za posao

5.prosinac, od 17:00 do 17:45h – Studentska prehrana na budžetu

                        od 17:45 do 18:30h – Pravilno raspolaganje novcem

10.prosinac, od 17:00 do 17:45h – Slobodno vrijeme i izbor hobija

                          od 17:45 do 18:30h – Sam izračunaj bruto, neto i PDV