no images were found

Pozivamo sve zainteresirane osobe u starosti od 15 do 30 godina koji žele naučiti neke nove vještine ili usavršiti već postojeće da nam se pridruže na projektu Kultura slobodnog vremena koji će se održati u razdoblju od tri tjedna 26. studenog i 10. prosinca na Akademiji za umjetnost i kulturu, Trg Svetog Trojstva 3.

S prvom radionicom krećemo 26. studenog u 17 sati, a ona će se baviti temom razmjene studenata. Ukoliko ste bili u prilici ili imali želju da sudjelujete u razmjeni studenata, ali niste znali što vas očekuje ili je postojao određeni strah, pozivamo vas da dođete na našu radionicu i saznate sve prednosti i izazove koje donosi razmjena studenata. Nakon toga slijedi radionica koja nosi naziv “Zašto volontirati?” koju će održati članica naše udruge, Nataša, te će vam prenijeti svoja iskustva u volontiranju te pozitivne strane, ali i izazove s kojima se susrela.

28. studenog s početkom u 17 sati nastavljamo s radionicom na temu važnosti zdrave prehrane. Radionica je organizirana u suradnji sa udrugom Nutricionizam Balans čiji će vam članovi prenijeti svoja znanja na području nutricionizma i pobliže objasniti važnost zdrave prehrane. Nakon toga slijedi druga radionica Dorotee Fišer i Ive Buljubašić koje će vam pobliže objasniti što je motivacijsko pismo i kako savladati pisanje istoga. Mnogi od vas su se susreli sa motivacijskim pismom prilikom upisa na željeni fakultet, prijave za posao ili bilo koje druge prilike i možda nisu sa sigurnošću znali kako pristupiti izazovu pisanja pisma. U tom slučaju ovo je savršena radionica za vas!

Kultura slobodnog vremena polazi od ideje da svaka mlada osoba danas mora imati određeni set vještina koje će joj pomoći u svakodnevnom životu i osamostaljenju. Projekt je zamišljen kao skup interaktivnih predavanja, odnosno radionica. Stručnjaci će polaznicima pobliže pojasniti teme kao što su zdrava prehrana i financijska pismenost te ih uputiti u to kako organizirati svoje slobodno vrijeme.

Ove godine projekt se odvija kroz deset radionica u pet termina, a održavati će se u prostorijama Akademije za umjetnost i kulturu, Trg Svetog Trojstva 3. 

Mi smo spremni naučiti nešto novo, a ukoliko ste i vi, očekujemo vas vidjeti na radionicama!

Puni raspored Kulture slobodnog vremena i svih nadolazećih radionica možete pogledati ispod:

TERMINI RADIONICA:

  1. studeni, od 17:00 do 17:45h – Razmjena studenata

                           od 17:45 do 18:30h – Zašto volontirati?

  1. studeni, od 17:00 do 17:45h – Važnosti zdrave prehrane

                           od 17:45 do 18:30h – Motivacijsko pismo i kako ga napisati

3.prosinac, od 17:00 do 17:45h – Kvalitetan način promjene loših navika u prehrani

                        od 17:45 do 18:30h – Pisanje zamolbe za posao

5.prosinac, od 17:00 do 17:45h – Studentska prehrana na budžetu

                       od 17:45 do 18:30h – Pravilno raspolaganje novcem

10.prosinac, od 17:00 do 17:45h – Slobodno vrijeme i izbor hobija

                         od 17:45 do 18:30h – Sam izračunaj bruto, neto i PDV