no images were found

Pozivamo sve zainteresirane ljubitelje glazbe, ali i one koji vole provoditi vrijeme u ugodnom druženju na otvorenom, da nam se pridruže 23. lipnja u 18:30 na lijevoj obali Drave na projektu Before Sunset.

Za djecu od 7 do 10 godina, od 16:00 pa do 18:20 sati, održati će se nekoliko kreativnih radionica koje uključuju likovnu radionicu za djecu s temom „Drava uz koju živi grad Osijek“ nakon koje slijedi radionica Gimnastičkog društva Osijek-Žito, te završava s radionicom Francuske alijanse Osijek pod nazivom „U potrazi za izgubljenim riječima“. Prijave za radionicu mogu se popuniti putem internetskog obrasca: http://bit.ly/2MvOcmP

Na projektu će se održati koncert popularne klasične glazbe studenata Akademije za umjetnost i kulturu u Osijeku te solistice HNK Osijek Jasne Komendanović uz pratnju Juraja Botkuljka i nastup Plesnog studija Shine. Početak glazbenog dijela je u 18:30 i traje do 19:30 sati.

Before Sunset projekt je čiji je cilj približiti građanima Osijeka kulturu klasične glazbe na moderan i pristupačan način. U ugodnoj i neformalnoj atmosferi uživat ćemo u glazbi na otvorenom, a prije samog projekta održati će se radionica pod utjecajem renesanse, čija je poruka vezana za poboljšanje pojedinca, ljepotu prirode, novi pristup stvaranja glazbe i umjetnosti te utjecaj čovjeka i svijest pojedinca o samom sebi.

Na projektu Before Sunset surađuju Špajz, udruga Vijuga, Francuska alijansa Osijek, udruga Plantaža, Plesni studio Shine, Gimnastičko društvo Osijek-Žito, Akademija za umjetnost i kulturu u Osijeku, Društvo Naša djeca grada Osijeka i Vinska mušica.