Hm..kako je nastala poveznica između mene i KultAkt-a!

Nastala je povodom  primitka KultAkt-ovog mail-a na moju e-mail adresu i nakon toga se sve promijenilo. Kad sam otvorila e-mail, pročitala sam da udruga KultAkt regrutira nove članove. Zaintrigiralo me sve to i odlučila sam se prijaviti.

Postavlja se pitanje zašto sam se uopće odlučila na takav korak?

Odgovor je vrlo jednostavan, zato što sam se htjela maknuti iz svoje sadašnjice odnosno monotonije i probati nešto posve drukčije u odnosu na ono što sam dosad radila, a za postizanje takve ideje iliti misije KultAkt mi se učinio sasvim prigodnim te mogu reći da se nisam pokajala.

Prvo volontiranje/prvo volontiranje uopće

Moje prvo volontiranje, odnosno moje prvo bilo kakvo iskustvo s volontiranjem je bilo na projektu „Kultura zdravog života“. Budući da sam se i sama bavila sportom tijekom života, takva vrsta projekta mi se činila zanimljivom i privlačnom te sam se odlučila upustiti kao volonter. Kroz suradnju na projektu imala sam mogućnost upoznati i ostale članove Udruge kao i suradnike s kojima smo tijekom projekta surađivali.

no images were found

no images were found

Ostanak u udruzi i dalje kao član – pitanje zašto ?

Jedna od karakteristika Udruge koja mi je upala u oko je borba protiv monotonije i težnja prema uvođenju noviteta, potražnja za novim projektima te pružanje pojedincu mogućnost realizacije svojih projekata i ideja, a realno gledajući svi tome težimo. Mogu reći da sam živi dokaz da je tako, naučila sam neke stvari i veselim se daljnjem usavršavanju.

no images were found

Zašto postati član udruge?

Osim raznolikosti koji pruža udruga KultAkt, te ponekad i naravno napornih sastanaka, možeš naučiti dosta toga, družiti se sa zanimljivim ljudima različitih karaktera i dobro se zabaviti – pogotovo kad je team building/bonding  u pitanju. Drago mi je što sam član jedne takve Udruge.